Toiminta

Toimintamme on maksutonta eikä meille tarvita lähetettä, suosituksia, hakemuksia tai diagnooseja. Kiinnostus toimintaa kohtaan riittää. Klubitalomme on avoinna arkisin klo 8-16 sekä toisinaan kävijävetoisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Klubitalolle tullessasi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista. Täällä harjoitellaan yhdessä!

Meillä on kaksi yksikköä, joissa jaetaan talon tehtävät: toimistoyksikkö ja ravintolayksikkö. Päivät koostuvat yhdessä tehtävistä töistä, kuten lounaan valmistuksesta, erilaisista tilojen ylläpitoon liittyvistä tehtävistä, kokouksista ja hallinnollisista tehtävistä (viestintä, kirjanpito, laskutus, asiakirjojen laatiminen ym.).

Työnjaot pidetään klo 8.45 ja 12.45. Parhaiten pääset porukkaan mukaan, kun ajoitat saapumisesi työnjakoihin. Voit kuitenkin saapua ja lähteä taloltamme miten itsellesi parhaiten sopii.

Meillä on myös vapaa-ajan toimintaa torstaisin klo 16-18, jonka suunnittelemme ja toteutamme yhdessä.

Kaikki toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista. Voit osallistua toimintaan oman aikataulusi ja jaksamisesi mukaan. Toivomme kävijöidemme löytävän itselleen mieluisan tavan osallistua yhteisömme toimintaan ja sen kehittämiseen. Talolla tehtävät työt tehdään yleensä pareittain, mutta halutessasi saat työrauhan myös yksin tekemiseen. Päivää rytmittävät myös kahvitauot, joissa käymme läpi ajankohtaisia teemoja rupattelun lomassa.

Hyväksyvä, rento ja iloinen ilmapiiri ovat meille erityisen tärkeitä asioita! 

Ryhmät

Kälelyfutis Pallomyllyssä maanantaisin 13:30-15:30.
Yhteislähtö klubitalolta klo 13:00.

Englannin kielen ryhmä tiistaisin klo 10:30-11:30.

Akryylimaalaus keskiviikkoisin  klo 10:30-11:30.
Tarvikemaksu 0,50€.

Kävelyryhmä torstaisin klo 11:00-11:45.

Opiskelijaryhmä torstaisin parittomilla viikoilla klo 13:00-15:00.
Huom! Helsingin Klubitalon tiloissa.

Klubitalo liikuttaa perjantaisin klo 9:00-10:00.
Yhteislähtö klubitalolta 8:45.
Viikottaiset teemat facebook-tapahtumassa.

Vaparit

Vaparit eli vapaa-ajan toimintaa joka torstai klo 16-18. Vapareissa vietetään aikaa yhdessä erilaisten teemojen parissa.  Iltapäivällä ennen Vaparia valmistamme yhdessä jotain pientä purtavaa. Lisää tietoa ja  viikoittain vaihtuvat teemat näet facebook tapahtumasta.

Vapareihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Toiminta on tarkoitettu Klubitalon jäsenille ja se on maksutonta.